Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Lennart - 26 januari 2009 22:57

En ganska lugn måndag trots rivstarten i morse. Kunder tar ingen hänsyn. Möte med kunden, snacka med kunden, ta farväl av kunden och hoppas att kunden vill göra affär. Vi får se. Luttrad som man är ska man inte ropa hej när man ligger på ett bäcken, eller vad det heter.


Vit fosfor är inget vidare. Det har man fått erfara i Ghaza. Och det är tillåtet enligt krigslagarna! Har man hört på maken! Men det får egentligen inte användas i tätbebyggt samhälle. Gudskelov! Då behöver vi inte oroa oss då? Hyckleri! Det är vad det är. Vad är det mer man inte får använda i tätbebyggt samhälle? Gevär! Endast kommunens jägare får skjuta kråkor i stan. Men på landet då? Får man skjuta där? Nja, bara om man har licens och jakträttigheter. Men om jag vill använda vit fosfor då? På landet? Är du i krig med grannen går det väl bra, bara han inte bor för nära. Fy fan vilket hyckleri. Ursäkta ordvalet men jag menar det.

Det är ungefär som Försäkringskassan. Här har man ordnat för oss medborgare och sedan förvägrar man oss våra rättigheter. Om inte annat försöker man svälta ut en del av oss. Småbarnsfamiljer. Vem har röstat fram folk med så tokiga idéer? Hyckleri är vad jag kallar det!

Eljättarna smyghöjer nätavgifterna. Elpriserna stiger i höjden. Huspriserna snart lägre än taxeringsvärdena. Hyckleri! Eljättarna med enorma vinster genom bl.a tyska kolkraftverk m.m smörjer kråsen. Skatteverket hinner inte justera taxeringspriserna i takt med prisrasen tack vare usla politiska beslut. Bankerna springer till tant "Staten" och vill låna pengar för annars "finns det risk att dom går omkull!" Vansinnigt hyckleri! Arbetsförmedligen har slutat förmedla jobb. Man ska coacha arbetssökande! Pax för att bli coach! Med bra lön. Man skall fortsätta att hänvisa till plastjournalen - ja, just plastjournalen - för vem har hittat jobb där? -Sök på internet! Vad har vi arbetsförmedlingen till? Privata aktörer gör jobbet ofantligt mycket bättre. Hyckleri! Ja - Af.


Det var lite Texas här i krokarna i går kväll. Aina sköt ihjäl en sjuk stackare.

Ja, det är rätt - pang, pang! Skjut fanskapet så bli're lugnt. Verkar lite desperat skulle jag vilja säga utan att överdriva. Och det är ju inte första gången man skjuter sjuka människor. Tänk om aina knackar på när man står där med filékniven i handen och ska skära upp middagens rostbiff.

Pang, pang! Ajöss!


Det här lilla budskapet är knappast hyckleri men väldigt pedagogiskt:

Go'natt!

Ovido - Quiz & Flashcards