Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Lennart - 5 januari 2009 22:41

Tiden rullar på. Den här klämdagen gick ju smärtfritt. Passade på å möblera om, får se om det hjälper. Små förändringar kan göra stora intryck. Har bott här snart fyra år nu tror jag utan att ändra en enda pinal i stort sett så det känns lite mysigt att gå runt i rummen och se saker på ett annat sätt. Prylar får ett annat värde liksom. Och typiskt - det blev nästan för mysigt - jag fastnade framför TV:n trots det fina vädret. Ja, det har varit kallt ute hela da'n men solen sken. Och nu ikväll är det ännu kallare: -9. Ganska ovanligt här med tanke på att havet ligger bara knappt 200 meter härifrån. Sitter och tittar ut nu och ser tysklandsfärjorna ge sig av för att återkomma imorgon bitti.

TV ja, det var nå'n amerikansk - som vanligt - sitcom-serie om några på ett kontor för en modetidning. Man får ju le lite i alla fall. Men pricken över i:et var ju nu ikväll; 2 ½ Men med Charlie Sheen och John Cryer. Jag gillar serien. "Alan" är ju obetalbar i sitt minspel. Otroligt skicklig skådis.

Har inte hänt så jäkla mycket mer idag, talade med Vaxholm - kallt där också o lite is i skärgårdsviken. Vaxholm, Båstad, Tylösand, Trosa, Falsterbo, Marstrand m. fl. är typiska sommarorter. Visserligen har det väl flyttat in fler året runtare numera men det är ganska lugnt så här års skulle man väl kunna påstå. Vi njuter av den här drömmen inatt!

Ovido - Quiz & Flashcards