Alla inlägg den 3 januari 2009

Av Lennart - 3 januari 2009 21:32

Revbenen blev superba med hemlagad äppelmos på egna äpplen och handplockad potatis o morötter! Sicken supé! Allt medan stjärnorna på slottet

gnällde både bildlikt och bokstavligen. Det höll på att bli skärvor på slottet. Typiskt Gardell att sno uppmärksamheten o göra sig märkvärdig. Bara uppsynen när han satt ute med Scheja. Han har det inte lätt, karln, måste ha något komplex. Eller så saknade han kompisen Mumintrollet att trösta sig med/mot. Kan inte med kalrn. Han är som en sån där batteridriven trummande kanin som inte slutar förrän man trycker på knappen. På TV:n alltså. Bevare mig för att se honom live! Tacka vet jag Peter Flacks "Hjalmar". Han är rolig han! Snacka om buskis.

Buskis ja, nu är det dags för nyårsrevyer. Har sett några här i omgivningen men dom har varit lite ojämna. Kunde vara kul o spela in en dag på rådhuset här på landsbygden. Skulle säkert dra fulla hus!


När man sitter så här och grunnar o skriver tänker man ibland på justa övergångar i stil med Anders S. Nilsson i Parlamentet. Dom brukar vara rätt lyckade trots att han inte har sina rötter i Göteborg. Det har ju Oldsberg och det hörs ju "På Spåret". Mycket TV-snack här nu - finns det inget viktigare?

Maeä, jag är inte riktigt på skrivarhumör ikväll. Avslutar med en dröm:

Av Lennart - 3 januari 2009 19:39

Melodikrysset gick bra, inte alltför svårt. Får se om det blir en väska till eller kanske en klocka med Anders' bild på! Wow!

Solen tittade fram en stund också men lite kallt o ruggigt idag.

Man pratade om mobbing idag igen! Ungarna mobbas o mobbar trots att man har antimobbingplaner, antimobbinggrupper, kompisstödjare, vuxna rastvakter och antiplentimassor av åtgärdsprogram mot mobbing. Vem är det fel på?

Oj - revbenen i ugnen! Passa på o njut så länge!

Ovido - Quiz & Flashcards