Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Lennart - 4 januari 2009 23:43

Härlig å lyssna på radio så här dags! Riktigt härliga gitarrsolos. Hörde inte vem som spelar men visst är det häftigt! Aha - Metallica, var det. Kommer visst till Sverige i vår nå'ngång.

Fasiken vad kallt det börjar bli - minus 7 drygt ute o bara 15 inne. Man får skriva sig varm eller så att tangenterna glöder. 

Alltså - journalister o media - nu fokuserar man stenhårt på Ghaza - varenda nyhetssändning är förlängd eller koncentrerad på Ghaza. Som om det var den enda plats på jorden med mänskligt lidande. Vad hände med Darfur? Hur går det för Somalierna som kapar skepp för att överleva. Åtminstone några av dem. Gud, vicken skön musik på radion. Nästan så man känner för att ta på läderbrallorna och västen med nitar o sminka huv'et svartovitt.  Visst är det synd om folket i Ghaza med jag tycker det är synd om folket i Israel också som får en massa raketer på sig från Ghaza. Jahaja, det var Mötley Crüe nyss. Nu spelar dom årets mest önskade band - han sa aldrig vad dom heter. Får höra i slutet. Popepoken 60 - 70-talet skiljer sig en hel del mot nutidens rock o metal men det finns nå't gemensamt. Iron Maiden var det. Kommer kanske till Sweden Rock Festival i juni. Skulle man vara där.

Jaha, mer nyheter om Ghaza. Nå'n dom intervjuar säger att "vi väntar på att dö!" Ingen el, vatten eller värme. Jag blir inte klok på det där kriget. Dom har ju hållit på nu i ja - är det 30 - 40 år? Mer? Det finns ju så många oroshärdar i världen - Belfast på Irland, Bankok, Inden o Kina snackar ju kärnvapen, Ryssland o Ukraina och alla schunnerna i söderort som Jens skriver om. Det är väl nå't gruff i Indonesien också?

Och imorrn är det klämdag igen! Man känner sig lite beklämd av alla dess klämdagar. Ja, den var svag, jag vet. Börjar nog bli trött nu. Ska stoppa värmedyna i bingen o huttra mig till söms tror jag.

Tänk vad mycket tankar det finns - jag har mina och alla andra har sina...

Tänk om man kunde kommunicera genom tankekraft - behöver vi inga datorer.

Go'natt! 

Ovido - Quiz & Flashcards