Alla inlägg den 6 mars 2009

Av Lennart - 6 mars 2009 23:53

Så hette det en gång i tiden. Ämnet Id. Gympa sa vi. Gympalärar'n, elak och militärisk. Idrott och politik hör inte ihop men likväl följer dom varandra parallellt. Det går inte att komma ifrån.

Lyssnar på Markus Birro i Karlavagnen - svårt att koncentrera mig på skrivandet samtidigt. 

Ja - det pågår tennis i staden med den långa bron till utlandet. Massor av poliser men mindre av stenkastare. För tillfället i alla fall. Dom tog ju bort alla stenarna så det finns inget att kasta längre förutom glåpord och slagdängor.

Trist för idrottsmännen att spela utan publik. Och vad skulle det hjälpa människorna i Ghaza om man inte spelade tennis i Sverige? Ska vi sluta köpa Kinapuffar bara för att en fyrverkerifabrik i Kina flyger i luften? Eller bojkotta alla kinakrogar för att Kina ger blanka fan i mänskliga rättigheter? Nae, det ska nog till andra medel för att få stopp på eländet i mellanöstern. Calle Bildt o grabbarna får ordna det där.

Egentligen tänkte jag bara skriva "Gone fishing - back tomorrow!" här i bloggen ba'fatt jag inte har lust att skriva nå't, men när man väl kommer igång rinner det på.

Vad som också rinner på är vårrusket. Inget kul alls. Tänkte jag skulle plocka upp alla grenar från fruktträden som jag beskar för ett par veckor sen men vädret lockar inte.

Och statsministern sjöng duett med Janne Malmsjö! Snyggt! Bättre än att dansa med en ko som Persson gjorde. Synd att det är slut med Skavlan - han har varit veckans andra höjdpunkt efter 2½ Men på sexan. Nu kommer Oldsberg tillbaka istället. Fan - kan man inte hitta på nån roligare underhållning? Och Parkinson är också slut. Good old chaps. Men bokhyllan står kvar med massor av fantasifulla upplevelser så det är väl bara att sluta klaga och krypa ner med en god bok. Go'natt!

Ovido - Quiz & Flashcards