Alla inlägg den 23 februari 2009

Av Lennart - 23 februari 2009 23:35

Det kom en jättelik kranbil  till hamnen här nedanför i morse. Röd o grann! Sen kom en trailer men några märkliga "pråmar" eller nå't. Och sen kom en annan trailer med en grävmaskin med jättelång arm på. Mycket spännande. Efter frukort o disk kutade jag ner o kollade. Man hade tagit av grävmaskinens larvfötter och monterat ihop det som jag trodde var pråmar och satt grävmaskinen ovanpå alltihop. Det visade sig att det var jättelika larvfötter så det ser rätt festligt ut! Förmodligen ska dom köra den på bottnen i hamnen och muddra med skopan. Ska bli kul att se hur det funkar. Tänk vad enkla saker som behövs för att göra livet lite roligare!

Lite jobba på eftermiddagen innan fullmäktige ikväll. Ett par riktigt intressanta ärenden kom upp och utföll enligt min mening (och hopp) tillfredsställande. Nu kan man lobba vidare.

Och mycket snack om Saab. Jag vet inte om man kan slå vad om utvecklingen men det finns säkert vadslagningar om detta. Som Reinfeldt sa: -"Det finns en dröm om att att behålla alla som jobbar i fabriken som tillverkar fler bilar än vad folk vill ha".  Kunde inte sagt det bättre.

Nä - nu är klockan halv ett - det här går ju inte! Go'natt! 

Ovido - Quiz & Flashcards