Alla inlägg den 21 februari 2009

Av Lennart - 21 februari 2009 22:17

Nu ska vi se om den här loggen fastnar.

Jo, igår var det ju Skavlan med bl.a Seasick Steve - en skön lirare på tre strängar och en trummis. Skickligt. Världsberömda. Mumintrollet däremot försvann lika kvickt som han kom in i rutan. Han påminner om en sån där pierrot-docka med knapp i ryggen som man kan trycka på så sätter den igång och pladdrar. Det enda som fattas är strutmössan. Märklig man - har alltid talat svenska men bryter värre än en äkta finne. Men Carro - vicken tjej alltså! Hälsan och ärligheten personifierad.

Oldsberg har tydligen gjort sin sista tågresa. I tv i alla fall. Undrar vem som ska ta över? Peter Zettman? Peter Harryson? Nej - Lasse Kronér naturligtvis! Puh!

Det snöar här ikväll. Men det är nog nån +grad så det smälter väl undan.

EMD - Erik, Mattias och Danny - gick vidare till globen ikväll. Bra! Jag gillade låten. Och bra koreografi. Snyggt o prydligt. Bard fick dra sig i skägget den här gången. Och ridhjälm? Var han beredd på att "falla av"?

En annan som föll var ju Calla. Inte bokstavligen men bakåt i gänget. Men "sälen" Anja Pärson stod pall. Det är hon värd. Hård konkurrens. Nåja, lätt att sitta här o vara duktigt o glo på snön som täcker äppelträden.

Var på Båtklubben idag förresten. Hängde om några sjökort o tavlor så nu blev det bättre. Men inte en käft syntes till där förutom några förbipasserande hundpromenadare. Man längtar till dagarna och kvällarna man kan sitta utanför klubbhuset i eftermiddagssolen och vinka till folket. Och så ut o guppa lite. "Sköna maj, välkommen....." Om man skulle ta och guppa omkull nu kanske och glömma snön ett tag. Tror det - Go'natt!

TV
Av Lennart - 21 februari 2009 00:30

Skrev en blogg nyss men den försvann!?


Det gör jag med! Go'natt! 

TV
Ovido - Quiz & Flashcards